103-годишен иракчанин се ожени за 37-годишна жена, за да има още деца

14.04.2022
NOVA

Хаджи Мухейлиф Фархуд ал-Мансури, роден през 1919 г., решил да се ожени за трети път, защото иска да има повече деца, съобщи Arab News. 103-годишният иракчанин, който вече е баща на 15 деца и на стотици внуци пожелал отново да се врече във вярност, след като втората му съпруга го напуснала. Избраницата на столетника е 37-годишна жена, а церемонията се състояла в началото на април.

Както каза един от синовете на Ал-Мансури, баща му изчакал няколко месеца за завръщането на втората си съпруга и се решил на трети брак едва, след като това не се случило. Самият столетник твърди, че не иска нищо от децата си, а само се моли „да ги благослови Всевишният и да не го оставят“.

Оказва се обаче, че мъжът далеч не е най-многодетният баща в семейството. 72-годишният му син има 33 деца от девет брака.

По-рано беше съобщено, че студентка от Мианмар се влюбила в 57 години по-възрастен от нея пенсионер. Момичето се опитало да намери в интернет богат младоженец, но в крайна сметка се влюбила в обикновен възрастен мъж, който е университетски преподавател.